ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


"Стосується кожного": на Прикарпатті багатодітна мати 10 років терпить насильство в сім'ї

04.06.2019
13:49
Всі новини

Б'є - значить, не любить: в ток-шоу «Стосується кожного» розкажуть історію мами шести дітей, яка 10 років терпить насильство в сім'ї.

У вівторок, 4 червня, о 18:00 год дивіться на телеканалі «Інтер» новий випуск соціального ток-шоу «Стосується кожного» - «Взаємне насильство».

До студії програми приїде багатодітна мама Мар'яна Гарасимко з Івано-Франківської області. Жінка вперше за 10 років сімейного життя зважилася розповісти про те, що таке - жити в постійному насильстві. Весь цей час вона терпіла скандали і побої від чоловіка. А коли зважилася піти, забравши всіх дітей, чоловік завіз Мар'яну в ліс і погрожував пістолетом.

Жінка все-таки пішла від нього, але до сих пір побоюється за своє життя. Що робити і куди звертатися, щоб отримати захист від насильства і нарешті почати нормальне життя? Чоловік Мар'яни, Василь, приїде до студії «Стосується кожного», щоб висловити свою думку, чому в їхній родині так часто виникали конфлікти. Чи визнає він свою провину? І як йому вдалося залякати половину села? Що скажуть експерти програми про ситуацію в цій сім'ї і що порадять Мар'яні?

Розбиратися в сімейній драмі будуть представник служби з прав дітей при КМДА Олексій Поліщук, експерт з питань домашнього насильства Оксана Покальчук, психолог Влада Березянська, правозахисник Едуард Багіров, народний артист України Дмитро Яремчук, заслужена артистка України Олена Хижна.

«Дуже часто жертви домашнього насильства спочатку не розуміють, що з ними відбувається, - говорить експертка з питань домашнього насильства Оксана Покальчук. - Їх переконують: «Б'є - значить, любить», «Всі так живуть». Дуже часто суспільство їм не вірить, вони не знаходять підтримки в оточуючих. І Мар'яна - великий молодець, що зважилася розповісти свою історію в студії програми «Стосується кожного». Розголос, звернення до журналістів - один із способів зупинити насильника. Це дуже важлива тема, про це потрібно говорити обов'язково».

Як припинити насильство в сім'ї? Що робити жертвам агресії і куди звертатися за допомогою?

Не пропустіть випуск «Стосується кожного» - «Взаємне насильство» - сьогодні о 18:00 год на «Інтері».



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження