ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Марцінків: Ми готові розривати договори й запрошувати перевізників з інших міст

17.01.2018
15:55
Всі новини

Якщо дійде справа до того, що перевізники не вийдуть на маршрути, ми готові розривати договори й запрошувати перевізників з інших міст.

 

Про це в ексклюзивному коментарі Фіртці сказав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

 

"Перевізники шантажують, що не вийдуть на маршрути. Не уявляю, щоб подібна ситуація трапилася з комунальним транспортом. Тож ще раз переконуюся, що розвиток комунального транспорту – єдиний шлях для нашого міста", - зауважує міський голова.

 

За його словами, станом на сьогодні перевізники не виконують ті умови, які було передбачено договором при піднятті тарифу до 4 грн.

 

"У нас безліч скарг на те, що маршрутки ходять не за розкладом, не зупиняються на визначених зупинках, у транспорті брудно й водії часто невідповідно поводяться з пасажирами. А також часто з’їжджають з маршрутів. До цієї ситуації ми закривали на це очі лише тому, що вони йшли на зустріч місту й безкоштовно перевозили дітей та пенсіонерів. Тож у нас є достатньо підстав для розривання договорів", - каже міський очільник.

 

"Я звик домовлятися, але ніколи не прийму мову ультиматумів. На найближчій сесії міської ради, яка відбудеться 9 лютого, ми приймемо рішення про придбання містом 40 тролейбусів для КП «Електроавтотранс» за договором фінансового лізингу. Але в разі потреби, прийняття цього рішення ми можемо пришвидшити. Також підприємство вже чекає на 6 автобусів, які вийдуть на маршрути міста", - наголошує Руслан Марцінків.

 

За його словами, якщо дійде справа до того, що перевізники не вийдуть на маршрути, мерія готова розривати договори й запрошувати перевізників з інших міст.

 

"Усі ми розуміємо, що франківці не повинні ставати заручниками маніпуляцій перевізників. Тож зі свого боку будемо робити все можливе, щоб мінімізувати незручності для мешканців. А перевізників закликаю до вирішення питання у правовому полі через компроміс, щоб не нашкодити мешканцям", - підсумував Руслан Марцінків.

 

Нагадаємо, приватні перевізники вимагають підняти проїзд до 5 гривень. Міський голова Руслан Марцінків неодноразово наголошував, що проти підвищення вартості проїзду у громадському транспорті.

 

Сьогодні, 17 січня, у громадському транспорті з'явилися оголошення про можливий страйк перевізників.

 



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження