ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Мешканка Прикарпаття ледь не до смерті побила сестру колишнього чоловіка

03.01.2018
10:40
Всі новини
Рожнятівський районний суд засудив жінку, яка побила сестру колишнього чоловіка.

Як зазначається у матеріалах справи, обвинувачена 5 лютого 2016 року, приблизно о 10 годині перебуваючи за місцем свого проживання у приміщенні літньої кухні в селі Верхній Струтинь Рожнятівського району, під час побутового конфлікту побила сестру колишнього чоловіка. Жінка  умисно нанесла руками декілька ударів по голові та тулубу потерпілої, заподіявши їй тілесні ушкодження у вигляді косого перелому лівої скроневої кістки, який відповідно до висновку судово-медичної експертизи, відноситься до тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, та синця в ділянці лівої руки, інформує Бліц-Інфо.

Обвинувачена своєї вини у вчиненні злочину не визнала, суду дала показання про те, що вона з потерпілою  протягом тривалого часу перебуває в неприязних з стосунках. Тож одного разу у них трапився черговий конфлікт, який тривав приблизно 5 хвилин.

«Потерпіла стала погрожувати, що вижене її з хати і зробить так, що вона буде лікті кусати. Свої словесні погрози потерпіла продовжила з коридору літньої кухні. Будучи ображеною на такі погрози вона, обвинувачена, підійшла до потерпілої, схопила її лівою рукою за волосся, трохи потягала і відпустила. Вважає, що вона не могла переламити потерпілій кістку, оскільки не наносила їй ударів, а тільки тягала за волосся», - йдеться у судовому рішенні.

Незважаючи на невизнання обвинуваченою своєї вини, її винуватість у вчиненні інкримінованого їй злочину повністю доказана показаннями потерпілої та свідків, даними, що містяться у висновку експертизи, іншими матеріалами кримінального провадження.

У підсумку суд визнав її винуватою та призначив покарання у виді п'яти років позбавлення волі. У відповідності до ст.75 КК України жінку від відбування призначеного покарання звільнили з іспитовим терміном два роки.

Окрім того, вона заплатить 30 тисяч гривень моральної шкоди та поверне п'ять тисяч гривень в рахунок відшкодування витрат по оплаті правової допомоги.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження