ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Франківчанка, яка покинула у квартирі однорічну дитину, заплатить штраф 200 гривень

05.07.2017
14:00
Всі новини

Одна вдома. В Івано-Франківську поліцейські вилучили, дуже неочікувано, - однорічну дитину. Виявляється, дівчинка була покинута батьками в занедбаній квартирі. Без світла та крихти їжі. А на полицях всюди - шприци. Крик дитини почули сусіди. Вони й покликали на допомогу.

 

Такого страхіття, як було в тій хаті, правоохоронці ще не бачили. Маленька Діана солодко спить в ліжку. Вона лише нещодавно заспокоїлась - розповідають медсестри, йдеться у сюжеті Надзвичайних новин.

 

Покинуту та голодну, серед ночі, дівчинку терміново привезли до лікарні. Якби не патрульні - ця історія могла б закінчитися трагічно. Батьки залишили однорічну Діану у квартирі абсолютно одну. Дитячий плач сусіди слухали щонайменше дві години. А потім не витримали і викликали поліцейських. Щоб потрапити всередину - їм довелося виламувати двері.

 

Ці знімки просто шокують. Занедбана, темна кімната. Скрізь розкидані речі, а на полицях - шприци. Серед цього мотлоху - і лежала дитина. Куди зникла матір Діани і її співмешканець - невідомо. Сусіди підтверджують - пара неблагополучна. Люблять випити та погуляти. Мати дитини, Ірина, з'явилася лише на другий день, 29-річна жінка на годину зайшла до доньки - розповідають медики.

 

Принесла речі і розірвану соску. А потім знову кудись зникла. Втім правоохоронці жінку вже знайшли. Вона розповіла, що покинула дитину через роботу. Правоохоронці підозрюють, що жінка має проблеми з наркотиками. Її старша донька вже давно живе з бабусею. За те, що кинула напризволяще молодшу дитину, Ірині «світить» штраф - до 200 гривень. Утім тепер горе-матір поставили на облік. Діану їй поки не віддаватимуть. Соціальні служби вважають, що малій буде краще у будинку дитини.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження