ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


В Івано-Франківську згвалтували молодика

06.07.2006
11:47
МВС
Кримінал

Після знайомства з чоловіком 30-35-річного віку у залі гральних апаратів, навіть не підозрюючи лихого, молодий мешканець обласного центру погодився випити чарку у нового колєги вдома. Але, коли парубок опинився у чужій квартирі, господар зачинив двері і, застосувавши фізичне насильство, вступив з ним у неприродний статевий зв'язок. Потерпілий звернувся у міліцію. Приховуючи від міліціонерів справжні обставини пережитого приниження, хлопчина розповів міліціонерам, що на одній з вулиць міста на нього напала група молодиків. Це, зрозуміло, уповільнило напрацювання у затриманні негідника. Тому, поки міліціонери відтворили справжню картину події, і встановили анкетні дані злочинця, останній вже встиг чкурнути у невідомому напрямку. Слід віддати належне професійності оперативників - їм вдалося відстежити, як приятелі втікача, до речі, теж нетрадиційної сексуальної орієнтації, передавали йому закордонний паспорт. Виявилося, що гвалтівник з "голубою" кров'ю "заліг" на дно у Тернопільській області. А звідти збирався виїхати за межі України. Мріям не вдалося здійснитися - міліціонери транспортували франківця, як кажуть, за належністю - до слідчого ізолятора. До обмеження волі затриманому не звикати. Він вже "відмотав" понад шість з половиною років за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, розбещення неповнолітніх, а також групове згвалтування. Як зауважив начальник Пасічнянського відділення Івано-Франківського міськвідділу міліції Олександр Кочкін, наразі підслідному інкриміновано причетність до вчинення щонайменше ще двох аналогічних фактів мужолозтва. Про ці випадки співробітники міліції дізналися не з заяв потерпілих, а з ... розписок, які вилучили в гвалтівника. Після вчинення наруги над статевою недоторканістю чоловіків, він добивався того, щоб жертви у письмовій формі зобов'язувалися тримати язик за зубами. Інакше, як попереджував насильник, їхнім близьким, родичам та майну загрожувала небезпека. У правоохоронців є підстави вважати, що встановлені факти далеко не останні у злочинній біографії підступного гвалтівника. Водночас міліціонери зазначають, що чимало з потенційних потерпілих, і це, з етичних міркувань цілком зрозуміло, навідріз відмовляються від дачі свідчень

Якщо розум в іншому місці
Саме на таке визначення заслуговує свідомість цілком адекватних осіб, стурбованих статевим життям. Чи то з нудьги, а чи під впливом спеки деякі чоловіки шукають собі пригод і гострих відчуттів, вчиняючи при цьому насильство.

4 липня в Снятині таке "сталося" з 48-річним мешканцем одного з сільских населених пунктів району. Рухаючись на власному автомобілі, 48-річний чоловік залюбки зупинився після помаху руки стрункої дівчини. Вона зраділа, що швидше зможе добратися додому, але поїздка закінчилася кепсько. Доброзичливий водій насправді виявився аморальним типом. Під надуманим приводом він завіз неповнолітню дівчину в малолюдне місце, де застосував фізичну зверхність і змусив бідолашну задовольнити його статеву пристрасть неприроднім способом.

Перелякана після наруги дівчина аж ввечері виявила сміливість заявити про це в міліцію. Іномарку червоного кольору працівники міліції розшукували майже всю ніч, і їхні зусилля не залишилися марними. Підозрюваного у вчиненні насильницького злочину було затримано. Сімейний чоловік судячи з усього, має всі шанси аналізувати свою поведінку, в тому числі сексуальні захцянки, у спокійній ситуації в умовах неволі щонайменше протягом трьох років.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Травень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження