ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Активісти франківського Євромайдану вимагають знайти винних у побитті Максима Кицюка

10.04.2014
17:10
Суспільство

Активісти Івано-Франківського "Євромайдану", зокрема Молодіжний штаб спротиву вимагають від мілції у найкоротші строки встановити осіб підозрюваних в побитті Максима Кицюка.

Про це йдеться у зверненні за підписом керівника штабу Наталії Сербин, розповсюдженому прес-службою.

Наводимо текст повністю:

 

"30 листопада 2013 року було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за номером 12013090010003339, щодо жорстокого побиття активіста «Євромайдану» Максима Кицюка.

 

У зв’язку із чим Івано-Франківським МВ УМВС України розпочато досудове розслідування даного факту за ч. 2 ст. 296 КК України – хуліганство вчинене групою осіб. Ми, активісти «Євромайдану», звичайно розуміли, що попередня влада на чолі з В.Януковичем не має наміру об’єктивно розслідувати та притягнути до відповідальності осіб винних у вчиненні вищевказаного злочину. Тому «із розумінням» ставились до того факту, що від 30 листопада 2013 року не було проведено жодних ефективних слідчих дій та не було встановлено підозрюваних. Після повалення режиму В.Януковича та приходом нової влади ми розраховували, що всі його злочини, в тому числі проти активістів «Євромайдану», новою владою будуть розслідуватись, а особи які їх вчиняли будуть притягнуті до відповідальності. Незважаючи на те, що вже більше місяця режим В.Януковича повалений, справу жорстокого побиття активіста «Євромайдану» Максима Кицюка міліція досі не розкрила. До сьогодні не повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Не вчинено жодних дій, які б засвідчили наміри правоохоронців розкрити даний злочин. Таке враження, що влада і не змінювалась. Ми, активісти «Євромайдану», вже мало віримо новій владі, але ще надіємось, що вищевказаний злочин буде розкрито, а осіб винних у його скоєнні буде притягнуто до відповідальності. Враховуючи це – просимо:

1. Дати вказівку працівникам Івано-Франківського МВ УМВС України, у найкоротші строки встановити осіб підозрюваних у даній справі.

2. Повідомити, які слідчі дії були вчинені по даній справі.

3. Повідомити, чому до сьогоднішнього дня не встановлені підозрювані по даній справі.

4. Письмово повідомити нас про результати розгляду цієї заяви".

 

Нагадаємо, в ніч на 30 листопада минулого року Максима Кицюка жорстоко побили троє невідомих, порізавши руки та ноги. Донедавна він знаходився на лікуванні, але зараз почувається здоровим.

 

Максим Кицюк – один з ініціаторів і лідерів франківського Євромайдану. Народився в Севастополі, навчається на 4 курсі історичного факультету ПНУ за спеціальністю політологія. Вночі на 30 листопада минулого року на Максима напали троє невідомих і жорстоко побили, порізали руки і ноги. Злочинців не знайдено досі.

 

Максим Кицюк балотуватиметься до ВР по ОВО №83.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження