ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


В Івано-Франківську правоохоронці закрили ще два зали із гральними автоматами

10.04.2014
15:36
Всі новини

В Івано-Франківську працівники обласного УМВС виявили та припинили діяльність незаконно організованого покер-клубу, який маскував свою діяльність під егідою гри в спортивний покер. Окрім того правоохоронці виявили та припинили функціонування ще одного підпільного грального закладу в обласному центрі.

Коли оперативники разом із працівниками спецпідрозділу міліції «Сокіл» зайшли до залу покер-клубу, там якраз відбувалась гра на гроші, що жодним чином не пов’язана з будь-якими спортивними змаганнями та містить ознаки протиправних дій. Заклад функціонував на одній із вулиць обласного центру, у приміщенні було тридцять молодих осіб.

На сьогодні правоохоронці аналізують матеріали, зокрема встановлюється розмір ставок, виграшів і загальний оборот закладу. Однак вже зараз відомо, що йдеться про десятки тисяч гривень. Наразі міліціонери з'ясовують роль усіх учасників, які причетні до організації та зайняття гральним бізнесом, а це і круп'є, і адміністратори, і касири.

На підставі ухвали слідчого судді правоохоронці провели обшук, в результаті якого виявили та вилучили 6 столів для гри в покер, ігрові фішки, готівку та інші речові докази.

У цей час, коли в покер-клубі працювали працівники УМВС, оперативники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Івано-Франківського міськвідділу міліції виявили та припинили функціонування ще одного підпільного грального закладу в обласному центрі.

Загалом вилучено 21 системний блок, які знаходились у додатковому замаскованому приміщенні, 21 монітор, журнали ведення записів «чорної» бухгалтерії та список відвідувачів, який перевищував 100 осіб.

За цими фактами розслідуються кримінальні провадження за ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Окрім конфіскації майна, винуватцям також загрожують значні штрафні санкції.

Як зазначив перший заступник начальника УМВС полковник міліції Олександр Вакуленко, зусилля правоохоронців у цьому напрямку будуть продовжуватися, доки на Прикарпатті не викорінять всі факти надання послуг у сфері грального бізнесу. Варто зазначити, що з початку року слідчими ОВС за зайняття гральним бізнесом відкрито 34 кримінальні провадження, з яких у 6 уже завершені досудові розслідування та з обвинувальними актами скеровані до суду, досудовий розгляд по них триває. Також вилучено понад 140 одиниць грального обладнання.


Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження