ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Хлопці влаштували бійку в розважальному закладі

17.08.2009
12:38
МВС
Кримінал

Протягом двох останніх діб у чергові частини міліції надійшло 93 повідомлення і заяви про злочини, в тому числі згвалтування, пограбування, 13 крадіжок, 3 хуліганства. Упродовж цього часу розкрито 68 злочинів. Задокументовано 2 наркозлочини, а також 1 злочинний прояв у сфері економіки.

Співробітники івано-франківської міліції розкрили вчинене напередодні пограбування та затримали підозрюваного. Ним виявився 22-річний житель обласного центру. Молодик посеред білого дня силоміць відібрав у жінки мобільний телефон.

Тим часом 34-річного франківця затримано за підозрою у скоєнні низки крадіжок. Працівники міліції мають підстави підозрювати цього чоловіка у причетності до викрадення вимірювального обладнання.

Вчинення крадіжки інкримінується й 17-річному калушанину. Юнак, як виявилося, наприкінці липня поцупив телефон відвідувачки розважального закладу.

У вчиненні подібного злочину підозрюється й неповнолітній мешканець Долинського району. Як наразі відомо, 15-річний підліток тиждень тому в приміщенні місцевого кафе-бару викрав телефон у жителя Львівщини.

Працівники Богородчанського райвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів затримали підозрюваного у крадіжці грошей. Встановлено, що 22-річний івано-франківець викрав значну суму в іноземній валюті з помешкання, де раніше здійснював ремонтні роботи. Порушено кримінальну справу.

За хуліганські витівки потрапили в поле зору міліціонерів двоє 19-річних мешканців Коломиї. Хлопці влаштували бійку в приміщенні розважального закладу і вгамувалися лише після приїзду працівників міліції.

Двічі за цей час працівники міліції виявляли факти незаконного вирощування снодійного маку.

На Долинщині працівники підрозділу боротьби з економічною злочинністю викрили факт збуту фальсифікованих алкогольних напоїв. Як виявилося, підробленим спиртним торгував у своїй крамниці місцевий підприємець. Фальсифікат вилучено та доправлено на дослідження експертам-криміналістам.

Протягом двох останніх діб на автошляхах Прикарпаття трапилося 2 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 3 учасників дорожнього руху отримали травми.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження