ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


21 річний «золотий» злодій

14.08.2009
13:00
МВС
Кримінал

Протягом минулої доби органи внутрішніх справ області зареєстрували 65 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 2 пограбування, 11 випадків заподіяння тілесних ушкоджень, 2 з яких – тяжкі, 17 крадіжок та 2 хуліганства. За цей час прикарпатські правоохоронці розкрили 43 злочини. Один раз з незаконного обігу вилучалася зброя та 5 - наркотичні речовини. У сфері економіки задокументовано вісім злочинів.

Обидва скоєні минулої доби грабунки було вчинено в обласному центрі і насьогодні вони вже розкриті. Як встановлено в ході оперативно-розшукових заходів, у відкритому заволодінні золотими прикрасами перехожого є підстави підозрювати 21-річного жителя Тисменицького району. Його затримали разом з речовими доказами вчиненого злочину.

За «гарячими слідами» встановлено особу та затримано підозрюваного у пограбуванні івано-франківця поблизу залізничного вокзалу. Виявилося, що мобільний телефон у потерпілого уночі відібрав 19-річний юнак зі Снятина. Щодо обох затриманих вирішується питання обрання міри запобіжного заходу.

Ще один розкритий учора івано-франківською міліцією злочин пов’язаний з таємним заволодінням чужим майном. Як з’ясовано, гроші та мобільний телефон у відвідувача відпочинкового закладу кілька днів тому поцупив 31-річний житель обласного центру. Його перевіряють на причетність до інших майнових посягань.

У Долинському районі порушено кримінальну справу за фактом спричинення місцевому мешканцеві умисного тяжкого тілесного ушкодження. Її фігурантом став 31-річний односелець потерпілого, якому він заподіяв удару ножем в шию. Підозрюваного взято під варту.

Тим часом на Косівщині затриманого 30-річного чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у заподіянні тяжких травм голови місцевому пенсіонеру. Як наразі відомо, молодик під час конфлікту ударив літню людину сокирою. За цим фактом проводиться перевірка.

В Долині працівники міліції затримали жителів райцентру, які зберігали з метою збуту наркосировину. В одного з них вилучено 60 грамів меленої макової соломки, а інший мав при собі вже готовий екстракт опію.

Працівники тлумацької міліції викрили факт незаконного зберігання зброї. У 46-річного чоловіка оперативники вилучили обріз мисливської рушниці, яку він перевозив в автомобілі. Звідки зброя і для чого її зберігав тлумаччанин зараз з’ясовується.

В одній дорожньо-транспортній пригоді, зареєстрованій минулої доби, одна людина отримала травми.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження