24 Червня 2020    джерело:     розділ: Всі новини
На Косівщині стихія зруйнувала п’ять мостів

У Косівському районі паводок підтопив чотири населені пункти (с. Річка, с. Соколівка, с. Кобаки, с. Брусторів).

Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, пише Фіртка.

Пошкоджено 210 метрів берегів в с.Шешори, с.Соколівка, с.Пістинь, 89 домогосподарств (с.Річка, с.Соколівка, с.Кобаки, с.Брусторів, с.Розтоки, с.Снідавка), 63 житлових будинки, 5 автомобільних мостів зруйновано та 1 пошкоджено.

Як повідомили у Косівській РДА, на автодорозі державного значення Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, що місті Косів (по вул. О. Кобилянської) відбувся зсув ґрунту біля правої сторони автодороги по довжині біля 10 метрів, існує загроза руйнування зазначеного участку автодороги та ускладнення або відсутності автомобільного сполучення.

В селі Великий Рожин відбувся зсув ґрунту на сільську автодорогу, проїзд в с. Великий Рожин відсутній, в селі Розтоки на автодорозі загального користування місцевого значення Розтоки - Барвінків відбувся вихід води р. Черемош на автодорогу, проїзд в с. Розтоки відсутній.

У селі Річці на автодорозі загального користування місцевого значення Соколівка - Річка відбувся вихід води р. Річка на автодорогу, проїзд в с. Річка відсутній.

У селі Яворові на автодорозі загального користування місцевого значення Яворів – Снідавка зруйновано автомобільний міст та пошкоджено автодорогу на 4-х ділянках, сполучення із частиною села Яворів та із села Снідавка відсутнє.

В селі Тюдові на автодорозі загального користування місцевого значення Тюдів – Малий Рожин зруйновано покриття автодороги, проїзд ускладнений.

У селі Вербовці зруйновано берегоукріплення лівого берега р. Рибниця по довжині біля 200 метрів.

У селі Шепоті на автодорозі загального користування місцевого значення Прокурава - Шепіт зруйновано автомобільний міст через р. Брустурка, проїзд в с. Шепіт відсутній.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.