07 Лютого 2020    джерело:     розділ: Політика
У Богородчанах презентували Всеукраїнське об'єднання “Платформа громад”

Вільна людина, заможна родина, сильна громада, Соборна Україна - це чотири складові, які забезпечать у майбутньому процвітання нашої держави, переконані представники нещодавно створеного Всеукраїнського об'єднання “Платформа громад”.

Партію презентували у Богородчанському районі. На зустріч запросили людей, які прагнуть, передовсім, розвитку свого села, міста, району та уже мають у цьому значний успіх.

"Майбутнє за громадами, майбутнє за нашою державою. Все-таки я думаю, що здоровий глузд переможе, фейкове відійде у сторону. Бо ми є українці, ми є така нація, яка просить нам не заважати і створити правила гри, однакові для всіх", - сказав  Ярослав Здерка, голова Старобогородчанської ОТГ.

На зустрічі наголошувалося, що “Платформа громад” – це не партія одного лідера, а політична сила лідерів, які через дієве місцеве самоврядування та якісні зміни на місцях прагнуть зробити успішною і сильною всю країну.

Надія Стефурак, голова благодійної організації "Світла Надія", каже, що довіряє передовсім людям, які реально допомагали її організації і бачить перспективи спільно працювати, створювати умови для дітей інвалідів і розбудови Богородчанського району.

Сільський голова Забережжя, голова спілки волонтерів Богородчанського району Михайло Михайлюк зазначив, що в «Платформі громад» є дієві люди, з якими він працює багато років, на яких він спирається при зборі допомогі бійцям на фронті.

"Я є членом іншої партії, але я тут, тому що я пішов на заклик тих людей, з якими працюю, знаю, що вони є патріоти найперше, дієві люди, впливові люди, тому я тут", - зазначив Михайло Михалюк.

На зустрічі наголошувалося, що «Платформа Громад» готова до співпраці з представниками інших політичних сил. Головне — дієвість і прагнення позитивних змін.

Нагадаємо, "Платформу Громад" уже презентували в Івано-Франківську та Брошнів-Осаді.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.