18 Листопада 2019    джерело:     розділ: Всі новини
У цьому році на Прикарпатті трапилось понад 2800 ДТП

У 2019 році Всесвітній день пам’яті жертв дорожніх аварій припадає на 17 листопада.

Він покликаний привернути увагу до сумного факту: у всьому світі в результаті дорожньо-транспортних подій щодня гине 3 тисячі осіб і близько 100 тисяч отримують серйозні травми, інформує поліція області.

А також вшанувати пам’ять жертв дорожньо-транспортних аварій та висловити співчуття членам їх сімей, а також ще раз нагадати про дотримання Правил дорожнього руху.

За період 2019 року на дорогах Івано-Франківської області трапилося 2801 ДТП, з яких 686 пригоди - з потерпілими. У них 121 людина загинули, а 894 - травмувалися.

"Кожного разу ми наголошуємо, як важливо берегти своє життя та життя близьких. Причинами ДТП є перевищення швидкості водіями, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення правил маневрування та керування в стані сп’яніння. Попередження щодо недопущення аварій стосується і пішоходів, які часто з власної необережності стають винуватцями або учасниками", - вдзначають у поліції.

За поточний період в області 223 автопригоди трапилась за участю пішоходів, в яких 36 осіб загинуло та 187 отримали травми.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.