05 Листопада 2019    джерело:     розділ: Спорт
На Рогатинщині пройшла першість «Roksolana TROPHY-2019»

2-3 листопада на теренах Рогатинського району стартували щорічні змагання з трофі-рейду і джип-тріалу «Roksolana TROPHY-2019».

Як повідомляють в Рогатинській райдержадміністрації, в них взяли участь 47 екіпажів з Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської, Чернігівської та Чернівецької областей. Упродовж двох днів вони підкорювали екстремальні маршрути рогатинських лісів, аби вибороти першість у відповідній категорії.

Варто зазначити, що цікаві пригоди та відмітки на карті очікували на учасників упродовж двох днів. Другого дня змагань екіпажі мали нагоду показати свою майстерність на спецділянці «тріал», яку долали на швидкість. Підтримати професіоналів в урочище «Пікула» прийшло чимало мешканців району.

Змагалися екіпажі у категоріях TR1, TR2, TR3 та «туризм-авто». Переможці отримали кубки, грамоти й цінні подарунки від спонсорів.

Зауважимо, що трофі-рейди – змагання з подолання бездоріжжя, в якому, як правило, беруть участь позашляхові автомобілі, мотоцикли і квадроцикли. Головна відмінність цього заходу від інших автомобільних змагань — для того, щоб виграти, екіпаж повинен одночасно виконати декілька завдань: пройти спецділянку за визначений регламентом час і виконати низку спеціальних завдань на кожному етапі.

Варто зазначити, що змагання такого типу вже втретє поспіль стартують на околицях Рогатина за підтримки Рогатинської міської ради та меценатів.

Організатори заходу ставлять за мету популяризацію здорового способу життя і активного сімейного відпочинку на території району, а також розвиток автоспорту на теренах України.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.