18 Вересня 2019    джерело:     розділ: Всі новини
Франківських жінок вчать "планувати успіх"

Планування успіху – ініціативу з такою назвою підтримала Івано-Франківська обласна рада для посилення навчальної складової Акселератора креативних жіночих стартапів.

16-18 вересня відбувся перший тренінг для Планування успіху. Команді Акселератора вдалося залучити до співпраці успішних та висококваліфікованих тренерів-консультантів, запланувати і провести якісне навчання для учасниць програми акселерації 2019. Першим тренінгом став психологічний (мотиваційний) тренінг.

«Подолання особистісних бар’єрів перед зростанням бізнесу або Граблі підприємницького життя та як їх оминати». Що це за граблі і до якої міри підприємець має бути сам собі психологом, а відколи йому варто заручитися підтримкою партнерів? «Відповіді на ці питання є», - запевнила тренер Альона Калібаба.

За результатами тренінгу 10 учасниць – засновниць стартапів підвищать упевненість в собі, здобудуть навички саморегуляції та мотивації, дізнаються про управління власними емоціями, підвищать власну здатність до прийняття рішень, внаслідок чого кожна з учасниць зможе оптимально й ефективно запустити стартап.

В результаті навчання учасниці, завдяки підвищеній мотивації та більшому розумінні себе та свого бізнесу, зможуть підготувати на належному рівні свої презентації для потенційних інвесторів, партнерів та представників торгових мереж і залучити додаткові можливості для свого потенційного бізнесу.

Перший день тренінгу пройшов надзвичайно ефективно: учасниці за допомогою інструментів самоідентифікації визначили свою роль в бізнесі, стратегічні цілі для себе та свого бізнесу на наступні 5 років та розібрались з системними складовими бізнесу.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.