14 Серпня 2019    джерело:     розділ: Кадр дня
День Незалежності: стала відома програма святкувань в Івано-Франківську

Цікавинки до Дня НезалежностіКонцерти, змагання і не тільки - День Незалежності готує багато цікавого для франківців. Традиціно, запланували концерти для молоді, ігри та цікаві заходи для дітей. І, звісно, не забули про людей "золотого" віку. Одним словом, цікаво має бути всім містянам та гостям.

Впродовж дня у міському парку проведуть еко-день для дітей "Любити свою країну - так просто". 
На території Палацу Потоцьких о 19.00 запрошують до перегляду вистави Нового театру просто неба. Одразу після завершення, о 21.00 - ніч українського кіно.
Опісля відвідин мистецьких заходів день можна завершити доволі романтично. Адже саме у цей день оглядовий майданчик на міській Ратуші прийматиме відвідувачів до опівночі. Переконані, що панорама нічного міста не залишить байдужим нікого з оглядачів. 
Ранок найбільшого державного свята - Дня Незалежності також можна розпочати з оглядового майданчика. Його відчинять о 5 ранку 24 серпня, щоб можна було помилуватися сходом сонця.
На тій ж локації об 11.00 проведуть цікавий перформанс "Літачки дитячих мрій". Інтригує? - приходьте!
Не менш цікаву новинку підготували у сквері "Руської Трійці" з 9 ранку. Тут відбудеться проект "Ярн-бомбінг". За словами організаторів - буде незвично та видовищно!
На Вічовому майдані о 9 ранку стартуватиме масовий легкоатлетичний пробіг у вишиванках, о 10.00 - на площі Соборності - баскетбольний турнір, а з 10.00 впродовж 23 та 24 серпня у спорткомплексі (вул. Пасічна, 43) - Кубок міського голови з пляжного волейболу.
Традиційно пройде й урочиста хода у вишиванках, яка розпочнеться о 13.00 з площі Івана Франка до Вічового майдану, де проведуть молебень та святковий концерт.
О 17.30 на у міському парку розташується "Острів дитинства", де маленьких франківців чекатимуть цікаві конкурси, квести, паперове шоу та багато інших розваг.
В той самий час у сквері Руської Трійці буде найспекотніше. Адже тут готують зону релаксу для людей "золотого віку".
Завершиться день традиційно на площі Івана Франка, де о 18.00 розважатиме національний академічний гуцульський ансамбль пісні і танцю "Гуцулія". А вже 20.00 на головній сцені міста виступатимуть "Цвіт кульбаби" та "Піанобой".
Це тільки маленька частинка з цікавої програми заходів. Одним словом - буде багато цікавого. Нічого не плануйте та уважно стежте за афішами, щоб не пропустити найцікавіше!



Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.