05 Серпня 2019    джерело:     розділ: Всі новини
Новий голова ОДА розповів з вирішення яких питань розпочне свою роботу

Денис Шмигаль чітко розмежовує поточні та стратегічні завдання для розвитку області.

 

Про своє бачення розвитоку Івано-Франківщини і що стане ключовим завданням для його команди новообраний голова ОДА розповів під час інтерв'ю у телепередачі "Новий Погляд", пише Перший Політичний.

"Починати роботу будемо з того, що візьмемось за вирішення щоденних проблем. Це проблеми нагальні: починаючи від того про що говорив президент, і закінчуючи указом про ліквідацію наслідків повеней уже за 10 останніх років. Накопичився неймовірний об'єм роботи за питанням боргів по зарплатах та різниці в фінансуванні бюджетів. Є море поточних проблем, ми ними будемо займатись на щоденній основі",- наголошує очільник облдержадміністрації.

Денис Шмигаль звертає увагу і на питання стратегічного розвитку краю, а саме "колосального потенціалу Івано-Франківщини":

"Стратегія – формально сам документ. Європа живе семилітніми планами, тобто з 2021 по 2027 рік в Європі буде розроблена їхня стратегія. Розроблятиметься також стратегія України на цей період. Ми маємо розробити свою. Зараз на Прикарпатті діє стратегія до 2020 року, я її дуже добре вивчив. Це якісний документ! Багато речей, які там прописані, ми будемо продовжувати. Стратегія буде містити цілий ряд напрямків і туризм – буде не перший пріорітет. Все ж таки в основі буде завершення реформи децентралізації, екологічний пріорітет та пріорітет по інфраструктурі."

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.