02 Серпня 2019    джерело:     розділ: Всі новини
Президент офіційно призначив головою Івано-Франківської ОДА Дениса Шмигаля

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення екс-директора Бурштинської ДТЕК Дениса Шмигаля новим головою Івано-Франківської облдержадміністрації.

Про це Володимир Зеленський повідомив під час робочого візиту на Прикарпатті, представивши Дениса Шмигаля чиновникам та журналістам в облдержадміністрації, інформує Бліц-Інфо.

На представлення зібралися новообрані народні депутати, посадовці ОДА, депутати обласної ради, керівники правоохоронних органів, духовенство. Зал на 700 осіб заповнений вщент.

"Обрати голів облдержадміністрації дуже складно, бо професіоналів бракує. Або якщо і є, то вони не готові працювати за таку зарплату. Франківщині дуже пощастило, бо Денис Шмигаль справді професійнал. Тож вітаю Прикарпаття з новим головою ОДА", - звернувся до присутніх Володимир Зеленський.

"Для мене це велика честь та валика відповідальність. Надіюсь на вашу підтримку та допомогу. Одна із головних проблем області- це реконструкція доріг та мостів. Бо без цього про туризм та інвестиції нема що говорити. Ще одне питання, яке потребує уваги - екологія. Будівництво соціальних закладів теж нагальне, це нам показали люди, які нас зустріли під ОДА", - звернувся Шмигаль.

Також Денис Шмигаль підкреслив, що його стиль управління буде прозорим, чесним та відповідальним. Толерантності до корупції не буде.

Як відомо, раніше президент заявив, що призначить одного з кандидатів на посаду голови Львівської ОДА Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської ОДА. А вже через деякий час представники громадських організацій області протестували проти призначення на посаду голови ОДА Дениса Шмигаля.

Пізніше Кабмін погодив призначення Шмигаля головою Івано-Франківської ОДА

Довідково: Денис Шмигаль народився 15 жовтня 1975 у Львові. Закінчив Львівську політехніку в 1997 році, а через 5 років став кандидатом економічних наук. З 2009 до 2011 року був начальником головного управління економіки та інвестицій Львівської ОДА. З 2012 року працював на посаді начальника головного управління економіки та промислової політики Львівської ОДА. Згодом очолив департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості ОДА. З цієї посади був звільнений 30 грудня 2013 р. Після Майдану став заступником голови Державної фіскальної служби у Львівській області.

25 січня 2018 року Денис Шмигаль став керівником Бурштинської ТЕС, що належить компанії ДТЕК Ріната Ахметова.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.