11 Липня 2019    джерело:     розділ: Всі новини
У Франківську вручили сертифікати для атовців, що закінчили курси програмування

Відбулось вручення сертифікатів з основ програмування для ветеранів та учасників АТО, а також з основ комп’ютерної грамоти для осіб пенсійного віку – власників картки іванофранківця.

9 липня 2019 року у Центрі розвитку підприємництва “Бізнес-Інкубатор” Інституту економіки та управління у нафтогазовому комплексі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу завершились навчальні курси з основ програмування для ветеранів та учасників АТО, а також з основ комп’ютерної грамоти для осіб пенсійного віку – власників картки іванофранківця.

Привітати учасників з успішним завершенням курсів та вручити сертифікати на урочисте засідання у ЦРП “Бізнес-Інкубатор” завітав міський голова Руслан Марцінків.

Слухачі висловили щиру подяку своїм викладачам, які багато з ними працювали та зазначили, що навчання пішло їм на користь, а отримані знання дозволять йти в ногу зі стрімкими інформаційними змінами, покращать якість життя, зроблять його комфортнішим. 

Навчання на двомісячних курсах, які проходили за підтримки управління праці Івано-Франківської міської ради та управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради, здійснювалось для учасників для безкоштовній основі.

Організатори відзначають високу активність та потребу такого навчання саме для цієї категорії населення. Адже для учасників АТО – це соціальна адаптація та підвищення їхніх можливостей при працевлаштуванні, а для пенсіонерів – це самостійне обслуговування власних банківських карток, оплата комунальних послуг в онлайн-режимі, використання мобільних додатків та соціальних мереж, що значно полегшує побут. 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.