14 Травня 2019    джерело:     розділ: Суспільство
В Івано-Франківську розпочалися безкоштовні екскурсії

12 травня темою «Історично-мистецька спадщина Івано-Франківська» розпочався VIII-й сезон безкоштовних екскурсій в обласному центрі.

Першу екскурсію провів відомий на Прикарпатті краєзнавець і гід, начальник відділу промисловості та розвитку підприємництва Івано-Франківського міськвиконкому Володимир Устинський.

Вже за тиждень, 19 травня, на безкоштовну екскурсію запрошує Наталія Гугіль. Тема – Проміння сонячного Франківська: вплив планування простору на атмосферу міста.

Початок кожної екскурсії о 12-ій годині. Збір групи біля входу до краєзнавчого музею Івано-Франківська.

Повний графік екскурсій за посиланням: http://bit.ly/2JjpIxN

Нагадуємо, що триває опитування, де організатори пропонують обрати дату екскурсій, які відбуватимуться поза основним календарем:

  1. «Вечірні вогні Франківська». Реєстрація за посиланням: #франківськхочунаекскурсію
  2. «Івано-Франківськ - дитяча мрія». Реєстрація за посиланням:   #франківськхочувдитинство

Велосипедна екскурсія «Мистецтво в публічному просторі міста» відбудеться 4 серпня, однак вимоги забезпечення безпеки пересування вимагають попередньої реєстрації. Реєстрація за посиланням: #франківськхочунавелоекскурсію

Довідково

Проект безкоштовних екскурсій започатковано і організовано гідами Івано-Франківської області за участю управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.