12 Березня 2019    джерело:     розділ: Всі новини
На конкурс проектів та програм подались вже десять учасників

На фінансування проектів 2019 року в міському бюджеті передбачено 5 мільйонів гривень.

Про це сьогодні, 12 березня на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповіла керівниця секретаріату міської ради Наталія Карабин, інформує Бліц-Інфо.

За її словами, конкурс стартував 4 березня та триватиме до 5 квітня. Він проводиться на умовах співфінансування проектів та програм за формулою: 70 % кошти міського бюджету + 30 % кошти учасника конкурсу. 

«Максимальний сукупний обсяг співфінансування з міського бюджету проектів громадських та благодійних організацій для одного заявника складає 25 тисяч гривень, для громадських та благодійних організацій при закладах та установах культури міста для одного заявника – 25 тисяч, а для громадських та благодійних організацій при дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах – 40 тисяч», - зауважила Карабин.

Окрім того, максимальний обсяг співфінансування з міського бюджету проектів ОСББ, будинкових, вуличних та квартальних комітетів, житлово-будівельних кооперативів міста:

– для будинків поверховість від 1 до 4 поверхів – 50 тис. грн.;
– для будинків поверховість від 5 і більше – 90 тис. грн.;

Також проекти можуть подавати громади сільських рад сіл Крихівці, Вовчинець, Микитинці, Угорники, Хриплин для 1 заявника співфінансування складає 120 тисяч гривень.

Для учасників розробили спеціальний сайт – http://konkurs.mrada.if.ua, де кожен зможе переглянути, які проекти були реалізовані з 2012 по 2018 роки.

«Сайт дозволяє учасникам спілкуватися онлайн. Через форму зворотного зв’язку мешканці мають можливість задати свої запитання чи надіслати пропозиції організаторам конкурсу. Загалом від початку конкурсу проекти подали вже 10 людей», - додала чиновниця.


Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.