06 Лютого 2019    джерело:     розділ: Всі новини
Оголошено прийом творів на здобуття обласної премії імені Патріарха Романюка та імені Митрополита Ше

Управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації оголошує про прийом творів та робіт на здобуття обласної премії імені Патріарха Володимира Романюка та імені Митрополита Андрея Шептицького в галузі духовної літератури, мистецтва та архітектури.

Оголошено прийом творів відповідно до розпорядження обласної державної адміністрації та обласної ради від 23 грудня 2016 року № 902/1050-р «Про затвердження Положення про обласну премію імені Патріарха Володимира Романюка та імені Митрополита Андрея Шептицького».

Щорічно встановлюються чотири премії у номінаціях «духовне друковане слово», «образотворче та народне сакральне мистецтво», «реставрація сакральних об’єктів», «новостворені сакральні об’єкти».

Зазначимо, що цьогоріч матеріали здобувачів премії прийматимуть до 10 березня у відділі у справах національностей і релігій управління культури національностей та релігій ОДА за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21 (каб. 111 та 810); контактні телефони – (0342) 552661, 556122.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.