03 Січня 2019    джерело:     розділ: Кримінал
У Франківську суд помістив у СІЗО юнака, який в новорічну ніч зарізав чоловіка

В Івано-Франківську суд визначив міру запобіжного заходу юнакові, котрого підозрюють у вбивстві чоловіка у новорічну ніч.

Івано-Франківським міським судом визначено міру запобіжного заходу чоловікові 1999 року народження, якого підозрюють у навмисному вбивстві, яке було вчинено у новорічну ніч по вулиці Симоненка в обласному центрі Прикарпаття, пише прес-служба суду.

До суду для визначення міри запобіжного заходу було доставлено жителя міста Івано-Франківська 1999 року народження, котрого досудове слідство обґрунтовано підозрює у вчинені злочину передбаченого ч. 1. ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Як було встановлено судом із наданих слідством матеріалів, підозрюваний перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, близько 04 години ранку 01 січня, перебуваючи по вулиці Симоненка в Івано-Франківську, заздалегідь приготовленим ножем наніс потерпілому ряд ціленаправлених ударів у життєво важливі ділянки тіла, від яких той незабаром помер в ОКЛ.

Загалом експертами було нараховано 9 ножових поранень.

Дослідивши надані докази та вивчивши всі матеріали справи Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного жителя Івано-Франківська, 1999 року народження, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без визначення грошової застави.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.