15 Листопада 2018    джерело:     розділ: Всі новини
Через "тепловий шантаж" підприємця у Надвірній запустили альтернативну котельню

Останні два тижні в соцмережах надвірнянці активно обговорюють відсутність теплопостачання у Надвірнянській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 та № 2, Центрі дитячої творчості та національно-патріотичного виховання молоді.

Також, учні даних навчальних закладів були змушені піти на незаплановані осінні канікули. Така необхідність виникла у зв’язку з тестуванням нової котельні, потреба в якій виникла через щорічний «тепловий шантаж», що влаштовувало підприємство ТзОВ «Струмок».

Голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак в період «теплових маніпуляцій» провів низку нарад щодо теплопостачання вищевказаних закладів освіти. В підсумку районна рада доручила РДА підготувати пропозиції щодо альтернативного теплопостачання Надвірнянської ЗОШ№1, Надвірнянської ЗОШ№2 та Надвірнянського центру дитячої творчості та національно-патріотичного виховання молоді у 2018-2019 роках.

У районному бюджеті передбачили більше 1 мільйона гривень на будівництво альтернативної котельні. Відтак 2 серпня провели тендер на будівництво котельні потужністю 0,93 МВт. За результатами аукціону найвигіднішою була пропозиція ПП “Захід ІТБС” – 2 725 127 грн. Як результат – 13 листопада котельня почала працювати.

Тож тепер учні надвірнянських шкіл навчатимуться в теплих класах і не будуть більше заручниками амбіцій недобросовісного теплопостачальника.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.