06 Листопада 2018    джерело:     розділ: Всі новини
24-річний франківець отримав свою шосту судимість

Вже вшосте за 24 роки житель Івано-Франківська отримав судимість за крадіжки.

Івано-Франківський міський суд засудив жителя Івано-Франківська 1994 року народження  за ч. 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно), повідомили у прес-службі суду.

Суд встановив, що першу свою судимість, за аналогічні злочини, підозрюваний отримав ще у 14-річному віці, а другу – у 15-річному.

Цього разу йому інкримінували вчинення трьох крадіжок особистих речей у трьох закладах в різних частинах міста Івано-Франківська, які він скоїв упродовж нетривалого часу.

Чоловік завжди діяв за однаковою схемою. Він заходив до установи і, якщо за його діями ніхто не спостерігав, він викрадав жіночі та чоловічі сумки з грошима.

У судовому засіданні підсудний свою вину визнав повністю та повідомив, що вже відшкодував потерпілим усі завдані збитки.

Врахувавши всі обставини справи та заслухавши думки сторін, Івано-Франківський міський суд визнав жителя Івано-Франківська 1994 року народження винним у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у сукупності з невідбутим раніше покаранням в Коломийській виправній колонії №41 у вигляді одного року та одного місяця позбавлення волі.

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.