10 Жовтня 2018    джерело:     розділ: Всі новини
Цьогоріч на строкову військову службу призвуть 520 прикарпатців

У вівторок, 9 жовтня, на своєму першому засіданні обласна призовна комісія, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк розглянула завдання осіннього 2018 року  призову громадян України на строкову військову службу в Івано-Франківській області.

Планові завдання останніх призовів військовими комісаріатами виконувались на 100%. У військових комісаріатах проведено підготовчі заходи, пов’язані з попереднім медичним оглядом, обстеженням, лікуванням та вивченням призовників, які підлягають призову на строкову військову службу.

Відзначено добру роботу Коломийського ОМРК,  недостатньою –Городенківського,  Галицького і Косівського РВК, пише сайт ОДА.

Голова комісії наголосив, що спільна діяльність військкоматів, органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, усіх залучених виконання заходів з призову установ та організацій дозволить виконати завдання з призову у встановлені терміни.

Обласна призовна комісія працюватиме весь період (жовтень-грудень) 2018 року призову громадян області на строкову військову службу, а вже з наступного засідання планує розпочати заслуховування голів призовних комісій і відповідних військових комісарів щодо показників комплектування команд молодим поповненням та про роботу призовної комісії.

Відповідно до рішення Кабміну, цього разу до Збройних сил буде направлено 520 юнаків з Прикарпаття віком від 20 до 27 років. Вони поповнять військові частини Збройних cил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та Державної спеціальної служби транспорту України, які розміщаються  у 10 областях держави.

Урочиста відправка призовників до лав Збройних сил України з обласного збірного пункту запланована на 18 жовтня 2018 року.

У зону проведення операції Об’єднаних сил військовослужбовці строкової служби залучатися не будуть.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.