03 Жовтня 2018    джерело:     розділ: Всі новини
Франківців кличуть вийти на протест проти каналів 112 та News One

4 жовтня, о 08:00 активісти "Вільних Людей" прийдуть під стіни Обласної державної адміністрації, аби привернути увагу до необхідності захистити український інформаційний простір від російської агресії.

Як розповідають організатори, мета заходу підтримати законопроект «Про функціонування української мови як державної» 5670-д у першому читанні та підтримати Постанову за припинення антиукраїнської діяльності телеканалів 112 та NewsOne.

«Вільні Люди» переконані, що ці два кроки - необхідні для забезпечення національної безпеки України. У ході акції активісти розгорнуть банери та поширюватимуть просвітницьку інформацію про мовний законопроект та антиукраїнську діяльність телеканалів 112, NewsOne, Інтер.

Подібні акції відбудуться у Києві, Тернополі, Запоріжжі, Чернігові.

Нагадаємо, «Вільні Люди» з 2016 року втілюють громадську кампанію «Інтеру - бойкот», аби рупор кремлівської пропаганди в Україні припинив мовлення. З вересня 2018 року «Вільні Люди» проводять моніторинг з виявлення політиків з проукраїнською позицією в ефірах «112» та «NewsOne», закликаючи українських політиків, представників влади, правоохоронних органів, інститутів громадянського суспільства та інших бойкотувати, всіляко ігнорувати діяльність “рупорів Кремля”.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.