13 Вересня 2018    джерело:     розділ: Всі новини
На Прикарпатті розпочали злиття одного з районних судів

Відповідно до указу Президента України №451/2017 від 29.12.2017 року та наказу Державної судової адміністрації України №442 від 06.09.2018 року розпочато процедуру припинення діяльності в результаті реорганізації у встановленому законом порядку Долинського районного суду Івано-Франківської області.

На виконання вимог статті 105 Цивільного кодексу України на сайті Міністерства юстиції України оприлюднено повідомлення про рішення щодо припинення Долинського районного суду Івано-Франківської області як юридичної особи в результаті реорганізації. Про це йдеться на сторінці Долинського суду.

У суді, що реорганізовується, утворено комісію з реорганізації (злиття), якою буде здійснено усі необхідні заходи з реорганізації (злиття) суду.

У результаті закінчення процедури реорганізації буде створено Долинський окружний суд - у місті Болехові, Долинському та Рожнятівському районах Івано-Франківської області із місцезнаходженням у містах Долині та Болехові, селищі міського типу Рожнятові Івано-Франківської області шляхом реорганізації (злиття) Болехівського міського суду, Долинського районного суду та Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області.

Додатково повідомляємо, що відповідно до частини шостої статті 147 та пункту 3 розділу ХІІ Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Долинський районний суд Івано-Франківської області продовжує здійснювати свої повноваження до утворення та початку діяльності Долинського окружного суду.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.