15 Травня 2018    джерело:     розділ: Всі новини
Минулого року майже 60 тисяч прикарпатців притягнуто до адміністративної відповідальності

Упродовж 2017 року в області зареєстровано 68,1 тис. випадків порушень адміністративного законодавства, кількість розглянутих справ, щодо яких винесено постанови, становила 65,5 тис., не розглянутих на кінець року залишилось 1,1 тис. справ.

До адміністративної відповідальності упродовж минулого року було притягнуто 59,6 тис. осіб, адміністративні стягнення у вигляді штрафу застосовано до 36,8 тис. осіб, у результаті чого накладено штрафів на суму 34,2 млн.грн, з якої 34% сплачено добровільно,

Винесено  попередження  21,7 тис. правопорушників, більше однієї тисячі осіб за результатами розгляду справ було направлено на громадські роботи.

Стосовно 5,9 тис. осіб винесено рішення про закриття справи, з них 3,3 тис. – у зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення, 1,3 тис. осіб – у зв’язку зі звільненням від адміністративної відповідальності за малозначністю з оголошенням усного зауваження, 1,2 тис. осіб – через відсутність складу адміністративного правопорушення.

Розмір заподіяної адміністративними правопорушеннями майнової шкоди становив 560,1 тис.грн, яку було відшкодовано на 63,5%.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.