11 Квітня 2018    джерело:     розділ: Культура
Фільм зіркового прикарпатця зніме режисер Дикий

Компанія “Прототип продакшн” та режисер Дмитро Малков припинили співпрацю над повнометражною комедією “Скажене весілля” за згодою сторін. Починаючи з квітня роботу над проектом продовжить режисер Влад Дикий.

Про це йдеться в прес-релізі "Film.UA".

“Дякую всій команді, яка працювала разом зі мною над комедією “Скажене весілля”, бажаю їй подальшого успіху в роботі над стрічкою та любові глядачів, - коментує Дмитро Малков. - А я повертаюся до власних проектів, про які вже зовсім скоро розповім”.

Продюсер стрічки, прикарпатець Юрій Горбунов, зазначив, що на етапі активної підготовки до зйомок їхнє творче бачення майбутнього фільму розійшлося з режисером, тому вирішили припинити співпрацю. 

“Ми безмежно вдячні Дмитру Малкову за колосальну роботу, яку він провів над проектом. Але ми з Дмитром дійшли спільної згоди припинити подальшу співпрацю. Щиро бажаємо Дмитру успіхів у роботі над новими проектами. Й представляємо нового учасника нашої команди - режисера Влада Дикого”, - додав Горбунов.

Новий режисер наголосив: комедія - його улюблений жанр, а сценарій підкорив своїм новим нестандартним баченням. 

“Українську сучасність він передає живо, невимушено, іронічно та саркастично - саме так, як воно є у буденному житті. Тому я дуже радий стати частиною проекту та його професійної талановитої команди, - зазначає режисер Влад Дикий. - “Скажене весілля” - світлий фільм про темні стереотипи, про які просто необхідно говорити вголос”.


Про що кіно: За сюжетом, Василь Середюк — консервативний голова районного клубу культури. Його найбільша гордість — старша донька Катруся, студентка Сорбонни, повідомляє, що виходить заміж за французького кардіохірурга Франсуа. Для Василя це не тільки євроінтеграція, але й козир у вічній ворожнечі з сусідом Тарасом на тему, хто з них більший патріот. Але замість зятя Катруся підкладає татові... афрофранцуза. Тепер Сердюку не дає спокою споконвічне українське питання "Що скажуть люди?" І він вирішує зробити все, щоб визволити доньку з "чорного полону".

Наразі триває активна підготовка до знімального процесу, що розпочнеться у травні цього року. Фіналізується робота над режисерським сценарієм, затверджуються виконавці головних ролей та готуються локації для зйомок. У широкий прокат “Скажене весілля” вийде вже восени 2018 року.

Повнометражна комедія “Скажене весілля” стала одним із переможців десятого конкурсного відбору кінопроектів Державного агентства України з питань кіно. Частка держфінансування становить 3 мільйони 240 тисяч гривень, загальний бюджет картини становить 10 млн 800 тисяч гривень.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.