11 Квітня 2018    джерело:     розділ: Всі новини
Гранату, яку вчора у Франківську мало не підірвав невідомий, вилучили на експертизу

Вчора в Івано-Франківську чоловік погрожував підірвати гранату в магазині.

Інцидент трапився на вулиці Чорновола поблизу входу у парк імені Шевченка. Про подію повідомив голова ГО "Івано-Франківське обласне об'єднання воїнів АТО" Андрій Долик.

Як стало відомо близько 20:40 год. до чоловік звернувся до патрульної поліції та повідомив, що на літньому майданчику біля магазину "Кірпічик", що на вулиці Чорновола 124 у нього та його знайомих виник конфлікт з невідомими особами, внаслідок чого один з тих осіб дістав з кишені предмет схожий на гранату РГД-5 та висмикнув чеку.

"Так як граната не здетонувала гр. Долик вихопив її з рук невідомого, після чого група невідомих осіб, з якими виник конфлікт скрилась у невідомому напрямку. За гарячими слідами не вдалося знайти причетних, оскільки спочатку чоловік телефонував в міськвідділ, а до патрульної дзвінок поступив десь за годину після самої події. На місце події було викликано СОГ, слідчих, а також вибухотехніка. Також на місце прибули представники карного розшуку, СБУ, та оперативники. Патрульними було забезпечено охорону місця події та по прибутті встановлено двоє осіб, які могли б володіти інформацією по даному факту. Однак вони внаслідок сильного алкогольного сп'яніння не пам'ятали та не розуміли, що відбувається. Дані осіб передано слідчому. Предмет схожий на гранату вилучено вибухотехніками для подальшої експертизи", - повідомив Фіртці речник патрульної поліції Микола Гурак.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.