03 Березня 2018    джерело:     розділ: Всі новини
У Франківську дев'ятий місяць шукають підрядника для будівництва спорткомплексу

Від червня 2017 року міське управління капітального будівництва 5 разів оголошувало торги з будівництва спортивного комплексу у мікрорайоні Позитрон і все безрезультатно.

Всі попередні аукціони на сайті електронних публічних закупівель Рrozorro завершились у статусі «торги не відбулися». Перший аукціон був оголошений у червні. Тоді тендерний комітет відхилив пропозиції усіх трьох учасників. Наступні торги відмінили через недостатньою кількість пропозицій. Ще одні торги мали пройти у серпні. Тоді надійшло відразу чотири пропозиції, однак всі вони були відхилені тендерним комітетом, пише Побудовано

Четверті за рахунком відриті торги мали відбутися у жовтні. Для участі в аукціоні надійшло дві пропозиції. Та тендерний комітет їх відхилив, а торги знову завершились у статусі «не відбулися».

П’яті за рахунком торги відбулися у листопаді минулого року. Вони виявились найбільш результативними. Свої пропозиції подало четверо учасників. У підсумку, тендерний комітет навіть визначив переможця аукціону та опублікував повідомлення про намір укласти договір із ТОВ «Карпатська будівельна компанія». Кілька тижнів по цьому результати торгів були відмінені. Причиною скасування стало скорочення видатків на здійснення закупівлі робіт.

Повідомлення про шості за рахунком торги УКБ опублікувало у лютому цього року.  Предмет закупівлі незмінний - роботи з будівництва комплексного спортивного майданчика для ігрових видів спорту в районі вулиць Симоненка, 3в – Вовчинецька, 202в. Водночас очікувана вартість робіт у порівняні із попередніми аукціонами дещо зросла і складає 3 700 000 грн. Свої пропозиції учасники торгів пожуть подавати до 12 березня. 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.