06 Лютого 2018    джерело:     розділ: Всі новини
На Прикарпатті чоловік з новобудови вкрав електроінструменти

До Надвірнянського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканки одного із сіл району про те, що невідома особа проникла до її новобудови, звідки вчинила крадіжку болгарки марки "Форте",  дрелі та бензопили марки "Штиль 180".

 

Отримавши повідомлення, місцеві поліцейські виїхали на місце події, де в ході проведення першочергових оперативних заходів встановили особу зловмисника, пише прес-служба Нацполіції області.

 

Ним виявився 31-річний мешканець одного із сіл району, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, а на даний час у суді слухається кримінальне провадження щодо вчинення ним раніше крадіжки.

 

Підозрюваний у скоєному зізнався та розповів, що проник до чужого будинку, шляхом розбиття пластикового вікна. Оскільки в приміщенні ведеться ремонт і нічого цінного окрім електроінструментів не знайшов, то забрав їх. Після чого на другий день болгарку та дрель продав невідомому, а виручені кошти витратив на власні потреби. Бензопилу залишив для використання у господарстві.

 

Крадене правоохоронці вилучили та невдовзі повернуть власниці.

 

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні вказаного злочину. На даний час судом вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ( Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.