12 Січня 2018    джерело:     розділ: Всі новини
Долинським рятувальникам колеги з Польщі подарували пожежну машину

Понад десятиріччя Долинщина та Опольський повіт тісно підтримують партнерські відносини. Зокрема і сьогодні у Долині пройшла урочиста зустріч із колегами з Польщі. У рамках січневої зустрічі відбуватиметься обмін досвідом щодо створення добровільних пожежних дружин. Представники рятувальних служб Івано-Франківщини та Опольського повіту поділяться своїми напрацюваннями.

Зустрічали польську делегацію з різдвяними музичними композиціями та віншуваннями дитячий духовий оркестр Долинської дитячої школи естетичного виховання ім. Мирослава Антоновича.

Зі словами привітань до присутніх звернулися перший заступник голови РДА Віктор Громиш, заступник голови районної ради Михайло Лаврів та староста Опольського повіту Генріх Ляква.

У час різдвяних свят польські колеги підготували для рятувальної служби Долинщини подарунок – пожежну машину, ключі від якої урочисто вручено начальнику Долинського РВ ДСНС України Тарасу Мельнику.

«Отримане пожежне спецавто дасть змогу рятувальникам району  забезпечити вчасну та оперативну допомогу при виникненні надзвичайних ситуацій», - наголосив Віктор Громиш.

За наданий подарунок подякував колегам з Опольського воєводства також заступник начальника управління ДСНС України в Івано-Франківській області Володимир Пачків.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.