07 Грудня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
Незабаром на Січових Стрільців з'явиться ще одна зупинка

Днями мешканці будинку 11 на Січових Стрільців і вулиці Бачинського підняли в мережі шум через майбутню зупинку , яку планують облаштувати під їхніми вікнами.

Йдеться про кишеню навпроти готелю "Дністер", де комунальники вже залили основу під нову зупинку.

"Нещодавно почали будівництво додаткової критої зупинки для міських автобусів поруч вже трьох зупинок "Пошта" аргументуючи, що міські автобуси стоять в два ряди і створюється перегруз. Ваші дії і аргументи приводять до неможливості припаркуватися мешканцям будинку для вивантаження великогабаритних речей чи заїзду аварійної техніки", - написала франківчанка Світлана Сторчева

Проте, як пояснив в коментарі кореспонденту Бліц-Інфо начальник управління транспорту і звязку Олег Ганчак, вони вимушені були зробити там додаткову зупинку, щоб розвантажити рух транспорту на цій ділянці вулиці.

"Ми зараз встановлюємо ще одну скляну зупинку, щоб розділити транспортні потоки маршруток, які їдуть на Мазепи і які їдуть на Новгородську. Зокрема ті, що повертають на Мазепи будуть зупинятися там де й зараз, а ті, що рухаються по Новгородській - на новій зупинці. Ми в жодному разі не перекриваємо вулицю бачинського ,а стараємося упорядкувати рух на Січових Стрільців", - запевнив чиновник.

 Що ж стосується скарг мешканців на автобуси з сіл, які зупиняються на зупинці і заважають міським маршруткам, то начальник УТІЗ запевнив, що вони не мають права там ставати.

"Вони не мають права зупинятися, оскільки їхня схема погоджена, так, що вони повинні заїхати на кінцеву зупинку, там розвантажитися чи завантажитися і поїхати. Проте це треба контролювати не тільки нам, а й іншим службам", - пояснив Ганчак.

Також Олег Ганчак анонсував, що вже на початку наступного тижня нову зупинку мали б встановити.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.