07 Грудня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
40 франківських учнів у 2018 році отримуватимуть стипендію міської ради

Стипендії школярі отримуватимуть за високі результати у навчанні, фізичній культурі та спорті та творчі здобутки у науково-дослідницькій діяльності, літературі та мистецтві.

На засіданні колегії департаменту освіти і науки Івано-Франкіської міської ради було розглянуто питання: "Про представлення на нагородження стипендією міської ради на 2018 рік", інформує прес-служба департаменту. 

Члени колегії, заслухавши подання навчальних закладів про представлення на нагородження стипендією міської ради на 2018 рік, у результаті таємного голосування ухвалили представити на нагородження стипендією міської ради учнів загальноосвітніх навчальних закладів, вихованців позашкільних навчальних закладів та студентів вузів І-ІІ рівнів акредитації.

Стипендія запроваджена для підтримки обдарованих дітей, спрямована на стимулювання молоді міста на досягнення високих результатів у навчанні, фізичній культурі та спорті, творчих здобутків у науково-дослідницькій діяльності, літературі та мистецтві.

Чергова сесія Івано-Франківської міської ради має затвердити проект рішення про нагородження стипендією міської ради на 2018 рік.

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.