10 Листопада 2017    джерело:     розділ: Всі новини
У Франківську "мінування" авто в аеропорті не підтвердилося. Поліція відкрила кримінальну справу

Сьогодні, 10 листопада, о 11:40 год. до Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера аеропорту Івано-Франківська, про те, що до них зателефонував невідомий та повідомив про замінування автомобіля, який знаходиться на стоянці.

 

На місце події одразу ж виїхали слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічної, кінологічної служб та працівники ДСНС, інформує прес-служб поліції області. 

 

 

Експерти-вибухотехніки негайно розпочали проведення перевірки на наявність у зазначеному місці вибухонебезпечних пристроїв та евакуювали людей. В результаті ретельних пошуків вибухівки не виявлено.

 

За цим фактом слідчим підрозділом Івано-Франківського відділу поліції розпочато кримінальне провадження, відповідно до ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, за які передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Наразі правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб зловмисників.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.