10 Листопада 2017    джерело:     розділ: Всі новини
На Прикарпатті злодійкуватий молодик вкрав у сусіда телефонний кабель

До Городенківського відділення поліції звернувся 80-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що невідома особа з його господарства вчинили крадіжку телефонного кабелю.

 

У результаті проведення розшукових заходів правоохоронці встановили підозрюваного у вчиненні злочину. Ним виявився 20-річний односелець потерпілого, пише прес-служба поліції Прикарпаття. 

 

Як з’ясувалося зловмисник скористався тим, що за його діями ніхто зайшов на господарство заявника та обрізавши телефонний кабель довжиною 30 м. з місця події втік.

 

Після того, металевий стержень кабелю обпалив, відділивши від ізоляційного матеріалу та здав на металобрухт, а виручені кошти потратив на власні потреби.

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно санкції статті, такий злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.