03 Жовтня 2017    джерело:     розділ: Кримінал
Гості поцупили в іванофранківця мультиварку та DVD програвач

До чергової частини Івано-Франківського відділу поліції звернулася 26-річна місцева мешканка та повідомила, що з її квартири невідомі особи викрали мультиварку та DVD програвач. Також заявниця вказала, що у вчиненні крадіжки вона підозрює двох товаришів свого свекра, котрі напередодні приходили до нього в гості.

Проведеними розшуковими заходами підозри заявниці підтвердилися. Зловмисниками виявилися 43-річний уродженець Тлумацького району та 25-річний мешканець одного із сіл Тисменицького району, інформують в СК ГУНП області.

Як з’ясувалося, зловмисники прийшли в гості до свекра заявниці та влаштували застілля з розпиванням алкогольних напоїв. Поки господар відволікся на інші справи та вийшов з кімнати, гостюючі тим часом поцупили мультиварку та DVD програвач та заховали. Після чого продовжили гоститися.

У скоєному зловмисники зізналися та розповіли, що крадене мали намір продати, а виручені кошти витратити на власні потреби, проте їхнім діям завадили працівники поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.