09 Серпня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
ІФНТУНГ у рейтингу Webometrics-2017

За результатами липневої редакції 2017 року міжнародного рейтингу корпорації Webometrics Ranking of World’s Universities Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу посів 17-ту сходинку серед ВНЗ України та 3864 – серед світових.

До рейтингу Webometrics Ranking web of Universities увійшов 331 вищий навчальний заклад України.Варто зазначити, що рейтинг за допомогою вебометричних індикаторів опосередковано оцінює усі аспекти діяльності вишу: наукову, навчальну, культуру, соціальну, спортивну тощо. Однак оцінюється виключно змістовна та інформаційна складові сайту навчального закладу. Показники ж відвідуваності сайту та його дизайн не враховуються.

Такі високі показники свідчать про наполегливу працю університету на ринку освітньої, наукової, міжнародної діяльності, який, з використанням сучасних інформаційних технологій, доносить до суспільства інформацію про наш ВНЗ. І варто відзначити, що така інформація, яка несе великий позитивний потенціал і для нашого вишу, і для України взагалі доходить до широких кіл громадськості, допомагає вітчизняним та іноземним студентам, викладачам, науковцям дізнаватися про успішність ІФНТУНГ, його потенціал, престижність диплома.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.