14 Липня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
Уряд затвердив межі госпітальних округів в Івано-Франківській області

Уряд затвердив межі та склад госпітальних округів ще трьох областей України – Івано-Франківської, Кіровоградської та Черкаської.

Під час їх підготовки були враховані територіальні особливості регіонів (географічні, шляхи сполучення) для створення максимальної доступності людей до високоякісної медичної допомоги, інформують на сторінці МОЗу. 

Зокрема, в Івано-Франківській області створено 5 госпітальних округів. А саме, Івано-Франківський, Коломийський, Калуський, Косівський та Надвірянський.

Так, Івано-Франківський госпітальний округ включатиме Івано-Франківськ, Бурштин, тисменецький, Галицький, Тлумацький та Рогатинський райони. У склад Коломийського госпітального округу ввійдуть: Коломия та Коломийський район, Городенківський та Снятинські райони, а також Печеніжинська ОТГ. Калуський госпітальний округ - Калуш та Калуський район, Болехів, Рожнятівський та Долинський райони, Верхнянська ОТГ. Косівський госпітальний округ - Косівський та Верховинський райони, Білоберезівська ОТГ. Надвірнянський госпітальний округ - Яремче, Надвірнянський та Богородчанський райони, а також Старобогородчанська ОТГ.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.