14 Липня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
Київська фірма займатиметься реконструкцією магістральної тепломережі в Івано-Франківську

18 травня відбувся тендер щодо проекту «Реконструкція та модернізація системи центрального теплопостачання міста Івано-Франківська».

 

Проектом передбачається реконструкція магістральної теплової мережі по вул. Стуса з підключенням споживачів двох мікрорайонів: вулиць Хоткевича та Надвірнянська.

 

27 червня оціночний Тендерний комітет визначився з ім’ям переможця, який і буде виконувати весь обсяг робіт по реконструкції магістральної теплової мережі по вулиці Стуса. Це - ТОВ «Прогрес-92» з міста Києва з яким підписано контракт на виконання робіт.

 

Нагадаємо, що ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» отримало кредит Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) та грант від Шведського агентства співробітництва для міжнародного розвитку (SIDA) на покриття витрат для проекту з реконструкції та модернізації централізованого теплопостачання міста Івано-Франківська.

 

Як повідомили у відділі стратегічного розвитку ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», 17 липня вже розпочнуться роботи з демонтажу старої магістральної тепломережі на вулиці Стуса, а весь комплекс робіт має бути завершено до початку нового опалювального сезону 2017-2018 рр.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.