12 Липня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
Мешканця Прикарпаття обікрали у лікарні

До Косівського відділу поліції звернувся 63-річний місцевий мешканець, який повідомив про те, що перебуваючи на стаціонарному лікуванні в ЦРЛ м. Косова з приміщення палати невідомцем було викрадено його барсетку з документами, банківськими картками, тощо.

В ході проведення слідчих дій поліцейські встановили особу причетну до скоєння даного злочину. Ним виявився 48-річний надвірнянець, який в минулому притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

Як з’ясувалося, зловмисник безперешкодно зайшов до лікарні. Проходячи коридором чоловік проник в палату, скориставшись відсутністю потерпілого в приміщенні поцупив барсетку, після чого втік.

У скоєному лиходій зізнався, викрадене вилучено та в подальшому буде повернуло власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.