10 Липня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
Прикарпатець виніс з дачного будинку золото та цінні речі

До Коломийського відділу поліції звернувся 44-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив про те, що невідома особа скоїла крадіжку з його дачного будинку.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний мешканець одного із сіл району, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину, інформує прес-служба нацполіції в області.

Як з’ясувалося, того дня зловмисник проходячи попри господарство потерпілого помітив, що навкруги нікого не має, зайшов на подвір’я де знявши шибку вікна проник в середину будинка, звідки викрав золоті вироби, два ручних годинника та шуруповерт, після чого з місця події втік.

В ході проведених слідчих дій правоохоронці встановили причетність підозрюваного до вчинення ще однієї крадіжки, яка сталася пізніше. Як з’ясувалося цього разу злодій розбивши вікно проник до приміщення літнього майданчика одного із місцевих кафе, звідки викрав телевізор марки "LG".

У скоєному лиходій зізнався та пояснив, що все крадене продав невідомому, а виручені кошти витратив на власні потреби.

За цими фактами слідчими розпочато кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.