06 Липня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
СТЕК готується до опалювального сезону

Підготовка теплового господарства ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» до нового опалювального сезону в активній стадії, тепловики використовують кожну погожу днину для усунення виявлених недоліків.

 

Внаслідок двотижневих гідравлічних випробувань виявлено десять поривів, п’ять з яких на тепломережах СТЕКу, йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

 

Зокрема, на сьогодні чотири пориви вже ліквідували, найбільший, діаметром 630 мм, стався на вулиці Височана. Усунуто також пориви на ділянках трубопроводів на вулицях Макухи, Незалежності, Франка-Петрушевича.

 

Ще один порив труби діаметром 325 мм на вулиці Петлюри тепловики товариства ліквідують найближчим часом. Гідравлічні випробування виявили і п’ять поривів теплових вводів до житлових будинків, які належать управителю КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія».

 

Фахівці СТЕКу офіційно повідомили про пориви як управителя, так і Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою. Крім того, на початок липня вже замінено 165 метрів магістральних теплових мереж, які перебували в аварійному стані. Це ,зокрема ,тепломережі на вулицях Коновальця,132, Дудаєва,30А, Індустріальній,34 та в районі вулиць Львівська-Національної Гвардії.

 

На завершальному етапі заміна теплових мереж на вулицях Незалежності,55 та Шевченка,49А-57. Також триває підготовка обладнання котельні до нового опалювального сезону, відбулись гідравлічні випробування та поточний ремонт котлів.

 

В процесі- ремонт та ревізія запірної арматури, насосного обладнання, вентиляторів і димотягів котлів та електрообладнання котельні, повірка контрольно вимірювальних приладів і автоматики.

 

Довідково:

СТЕК забезпечує послугами теплопостачання третину мешканців Івано-Франківська, в основному в центральній частині міста. Окрім житлових будинків споживачами СТЕК також є 10 шкіл, 9 дитячих садочків, 5 ВНЗ, 14 навчальних закладів – спортивні, музичні школи, училища, коледжі, 12 закладів охорони здоров’я, 10 закладів культури, державні установи.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.