06 Липня 2017    джерело:     розділ: Суспільство
Мама загиблого військового з Прикарпаття потребує допомоги

Зорян Білінський з 1-го резервного батальйону Північного оперативно-територіального об’єднання НГУ загинув у віці 21 року в серпні 2014-го в Іловайську.

 

Він сам пішов служити, а загинув під час виходу із так званого "зеленого коридору". У молодшого сержанта міліції залишилися батьки, дружина і маленька донька, пише Курс.

 

 

Христині Михайлівні Білінській з Долини Івано-Франківської області 52 роки, вона живе разом із чоловіком. Жінка має інвалідність 3-ї групи та астму, але попри все працює в школі-інтернаті I-III ступеню техпрацівницею. А раніше вона працювала у військкоматі і в сфері статистики.

 

"Після загибелі Зоряна Христина Михайлівна не отримала допомогу від держави. Вона має тільки пільги у вигляді 50% знижки на оплату світла та газу. Грошей родині ледь вистачає. І тим більше їх немає для того, аби встановити паркан біля дому. Біля того дому, який Зорян побудував разом із батьком, щоб жити разом однією дружньою родиною. Не склалося..." – повідомляють у спільноті Небесна Гвардія.

 

Допомогти мамі встановити паркан і доробити справу сина можна будь-якою комфортною сумою. Перерахувати її можна напряму на картку Христини Михайлівни у нас на сайті через кнопку "Допомогти родині": https://ngua.org/people/1668.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.