06 Липня 2017    джерело:     розділ: Суспільство
Науковець з Франківська виступила на Міжнародній конференції

Днями у Варшаві відбулася Міжнародна конференція «Україна-Польща: економічні та соціальні виклики 2030», яку організували Університет Кардинала Стефана Вишинського у Варшаві (UKSW), спільно із Інститутом Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці (IIASC) та Фундацією АDD.

 

Учасниками конференції були науковці, викладачі вищих навчальних закладів, аспіранти, представники органів місцевого самоврядування та державної виконавчої влади, лідери і представники громадських організацій та бізнес-асоціацій.

 

На конференції виступила кандидат економічних наук, старший викладач Університету Короля Данила Наталія Григорська, яка представила тему «Інноваційні технології управління для забезпечення економічної стійкості підприємств».

 

«Участь у таких заходах дуже важлива, адже це – можливість провести апробацію результатів наукових досліджень у міжнародному середовищі. Університет Короля Данила дає змогу студентам проходити стажування та відвідувати наукові симпозіуми у провідних вузах як України, так і Європи. Тому виступ викладачів навчального закладу на міжнародних конференціях – це і налагодження співпраці з різними іноземними вузами», – розповіла Наталія Григорська.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.