19 Червня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
На Коломийщині школяр з товаришем обікрали комп’ютерний клас

До Коломийського відділу поліції надійшла заява від керівництва однієї зі шкіл у районі про те, що з навчального закладу викрали комп'ютерну техніку.

Через декілька днів правоохоронці встановили осіб крадіїв – 16 та 13-річного віку товариші, один з яких на цей час є учнем цього ж навчального закладу, повідомили у секторі комунікації ГУ
Національної поліції в Івано-Франківській області.

Правоохоронці з’ясували, що 29 травня близько 20 год. хлопці, попередньо домовившись, через запасний вхід проникли до приміщення школи, пошкодили двері комп’ютерного класу та заволоділи технікою, а саме: проектором, екраном до проектора, фотоапаратом, блоком безперебійного живлення та п’ятьма комп'ютерними системними блоками. Відтак техніку поклали  у рюкзаки і пішли додому.

Хлопці мали намір продати поцуплене, але їхнім діям завадили поліцейські. Все викрадене шкільне майно вилучено та після проведення слідчих дій буде повернуто.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.