25 Травня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
У Франківську відбудеться поминальна панахида за загиблими військовими на горі Карачун

29 травня, в Івано-Франківську відбудеться поминальна панахида за загиблими у 2014 році поліціянтами на горі Карачун.

Про це повідомив заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Василь Віконський, пише Фіртка.

"У житті кожного з нас є дні, які ділять його на «до» і «після». Однією з таких «чорних міток» для мене стало 29 ТРАВНЯ 2014 РОКУ. КАРАЧУН… Тоді на Донеччині у збитому бойовиками гелікоптері загинули разом з генералом Сергієм Кульчицьким шестеро моїх друзів, бойових побратимів: Петро Безпалько, Василь Семанюк, Володимир Шарабуряк, Володимир Лисенчук, Петро Остап’юк, Віктор Яков’як. А 6 червня на блок-посту на виїзді з міста Слов’янська загинув Михайло Шемегінський. 

Звертаюся до усіх, кому дорога пам’ять про полеглих на Сході України бійців спецроти прикарпатської міліції: у треті роковини їх загибелі, 29 ТРАВНЯ 2017 РОКУ, прийдіть і ВІДДАЙТЕ ШАНУ НАШИМ ГЕРОЯМ. Світла пам’ять про ВАС, хлопці, назавжди у наших серцях…", - йдеться у повідомленні.

Поминальна панахида відбудеться 29 травня, о 10 годині  в Меморіальному сквері. 

Нагадаємо, 29 травня у Слов’янську, в районі гори Карачун, бойовики збили український гелікоптер з військовими на борту, які прямували для проведення ротації. Серед загиблих були військові з Івано-Франківщини: Василь Семанюк, Віктор Яков’як, Володимир Лисенчук, Петро Безпалько, Петро Остап’юк  та Володимир Шарабуряк.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.