21 Квітня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
На Прикарпатті через горілку жінка побила інваліда шваброю

Днями Галицький районний суд розглянув справу щодо нанесення тілесних ушкоджень інваліду.

 

Його побила знайома, що прийшла допомогти чоловікові по господарству. Інвалід може пересуватись тільки за допомогою милиць, інформує Галицький кореспондент.

 

Під час спілкування чоловік дав приятельці гроші для придбання спиртного і коли вона принесла пляшку горілки, обоє розпили більшу частину алкогольного напою, після чого полягали спати у різних кімнатах.

 

Того ж дня жінка прокинулась та, маючи намір вжити спиртне, почала вимагати у інваліда горілку, яку вони не допили. Коли він повідомив, що горілки більше немає, між ними виник словесний конфлікт.

 

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння жінка почала нецензурно лаятись, після чого нанесла чоловікові декілька ударів рукою у різні ділянки тіла. Від отриманих ударів він упав з дивана на підлогу.

 

Жінка не зупинилась та схопила дерев’яну швабру для миття підлоги і нанесла цією шваброю удари по голові та інших ділянках тіла, у результаті чого, заподіяла чоловіку тілесні ушкодження у вигляді рани у ділянці голови та садна у ділянці правої руки.

 

Згідно висновку експерта такі травми відносяться до легких тілесних ушкоджень.

 

В судовому засіданні обвинувачена визнала вину та розкаялась.

 

Заслухавши сторони та вивчивши докази, суд визнав жінку винною та призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.