23 Жовтня 2014    джерело:     розділ: Всі новини
На Прикарпатті відкрили відремонтований залізничний переїзд (фото)

Вчора, 22 жовтня, після ремонту урочисто відкрито залізничний переїзд на перегоні Бурштин-Галич у селі Задністрянське.

На захід завітали керівники Львівської залізниці, районної та сільської влади, ДАІ, залізничники та будівельники, інформують у Галицькій РДА.

«Цього року ми всі свої сили приложила для відновлення інфраструктури дільниці Львів-Чернівці, яка довший час не ремонтувалася, - зазначив у своєму виступі начальник Львівської залізниці Богдан Піх.- Капітальний ремонт переїзду, який ми сьогодні приймаємо в експлуатацію, тривав два місяці з дотриманням всіх технологічних норм. Думаю, що гроші вкладені в ремонтні роботи, а це 1 мільйон гривень, витрачені недаремно. Проведено бетонні роботи, асфальтування, заміна шлагбаумів, приведено в порядок приміщення, відремонтовано освітлення, переобладнано зв’язок, замінено рейсо-шлагбаумну решітку. Впевнений, що все те, що ми зробили, довго слугуватиме тим, хто тут працюватиме, і тим автомобілістам, які будуть проїжджати через переїзд».

Голова районної ради Петро Стрембіцький подякував всім, хто долучився до проведення ремонту за якісну роботу, і висловив побажання, щоб таке покриття, як на переїзді, було на всіх дорогах району.

 

 

 

 

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.